Intrebari frecvente

Gazduirea web gratuita aduce cu sine o multime de intrebari. Aici vei descoperi cele mai dese intrebari si raspunsurile acestora referitor la web hosting-ul gratuit.

Intrebari frecvente - 3gb

Intrebari frecvente

Exista reclame sau materiale nedorite postate pe site-ul meu?

Nu, nu publicam anunturi sau scripturi pe site-ul tau. Gazduirea gratuita nu inseamna ca te vei trezi nu reclame si bannere publicitare pe site-ul tau.

Cum pot modifica permisiunea fisierelor?

Permisiunile fisierelor pot fi modificare din pantoul de control al contului -> manager fisiere sau folosind FTP. Daca aveti probleme cu permisiunile de fisier, utiliza instrumentul "Fix File Ownership" din panoul de control pentru a remedia toate problemele legate de permisiune.

Pentru cat timp este hostingul gratuit valabil?

3GB este o platoforma de web hosting complet gratuita. Pentru a utiliza serviciile noastra nu trebuie sa atasati un card de credit sau alte informatii de plata. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de inscriere si sunteti gata sa cuceriti internetul!

Voi avea un nume de domeniu gratuit?

Toți utilizatorii de pachete de găzduire gratuite sunt eligibili pentru a primi un subdomeniu gratuit. Cu toate acestea, daca doriti sa utilizati un domeniu de nivel superior, acest lucru este posibil. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati iar aceast lucru va fi posibil.

Este 3GB.ro sigur?

Toate serverele 3GB utilizeaza firewall-uri avansate si includ protectie DDoS. Acest lucru asigura un numar cat mai mic posibil de probleme. Cu toate acestea, securitatea unui site web depinde si de utilizator. Acest lucru inseamna ca este important sa pastrati totul actualizat.

Cum imi pot sterge contul?

Contul poate fi inchis din panoul de control din sectiunea Cont. Atunci cand efectuezi aceasta actiunea inainte de a o finaliza asigura-te ca iti doresti 100% acest lucru, deoarece aceasta actiune este ireversibila.

Ce pot face daca am nevoie de mai multe resurse?

Daca depasiti limita de gazduire web gratuita si aveti nevoie de mai multe resurse, va putem oferi un upgrade special la hosting premium web. Acesta include mai multe resurse, transfer fara probleme, suport, caracteristici suplimentare si multe altele.

Cate site-uri web pot gazdui gratuit?

Contul este limitat la un site pe utilizator, daca descoperim mai multe conturi, atunci ne rezervam dreptul de a va intrerupe toate conturile.